A tudatos társkeresés

Milyen pasi kell a nőknek II.?

2015/07/13. - írta: TrencséniZsuzsa

pasi_reggelivel.jpgMúltkori blog témánkban arról írtunk, hogy a nálunk (Párt-fogóknál) megforduló társkereső nőknek mi a legfontosabb belső tulajdonságok tekintetében a leendő párjukat illetően.

De mi a helyzet vajon a külső tulajdonságokkal? Bár tapasztalásunk alapján, sokan elsődlegesként tekintenek a belső jegyekre, mégis jócskán akadtak olyanok, akik különös kritériumokat fogalmaztak meg a leendő férfi külsejét illetően (pl.: „Ne legyen a bőrén sok anyajegy vagy folt!”), vagy színészek képével felszerelkezve érkeztek, hogy: „Na nekem pont egy ilyen pasi kell!”

Amit tudni érdemes, hogy ellentétben az online társkeresőkkel mi nem a külső tulajdonságok szerinti válogatást helyezzük előtérbe, hiszen ez az, ami a leginkább változhat az idők folyamán. Különösen igaz ez, ha hosszú távú kapcsolatról beszélünk. Természetesen a külsővel kapcsolatos igényeket, és elképzeléseket is maximálisan figyelembe vesszük tagjainknál. Hiszen bármennyire is tudatosítjuk bennük, hogy nem ez az elsődleges, mégis fontos tényezője a párválasztásnak. A külsőben benne van persze sok minden, ami a személyiségről, a belső tulajdonságokról is képet mutat. Ilyen például a testtartás, a járás, vagy akár a stílus, rendezettség, tisztaság. A testalkat, és persze az arc, és különösképpen a tekintetek is sok mindent elárulnak. Nagyon jól kirajzolódott, hogy a nők is fontosnak tartják partnerük fizikai vonzerejét, és az is, hogy időnként igen magas elvárásokkal bírnak. Aztán persze az a tapasztalat, hogy ezek az igények módosulnak, és kevés olyan jellemző marad, melyhez foggal, körömmel ragaszkodnának. De hogy mik is az általános igények, ezeknek is utánanéztünk. Ezen a területen nem tudtunk olyan éles rangsort felállítani, mint a belső tulajdonságok kapcsán, de néhány jellemzőt azért kiemelnék, ami szinte egytől egyik minden társkeresőnknél szempont volt. Legyen férfias, bármit is értsünk alatta, szabályos arcú, nyílt tekintetű, kellő mértékben arányos, izmos hátsóval. felnez.jpg A magasság is lényeges szempont. Leginkább a nálunk valamivel (legalább annyival, hogy magas sarkú cipőben is felnézhessünk még rá) magasabb férfiakat preferáljuk. Mindezeken kívül fontos szempont az igényesség, hogy egy férfi legyen ápolt, figyeljen oda a külsejére és az öltözködésére is. (Itt azért megjegyezném, hogy tapasztalatunk szerint többnyire nem a lábukat is borotváló, metroszexuális férfiakra van igény, és nem is a szteroidok által felfújt pasik a nyerők bár arról jócskán megoszlanak a vélemények, hogy borosta vagy nem borosta, vagy a szőrös vagy csupasz mellkas a preferált.)csupasz_vagy_szoros.jpg

És, hogy ezen igények mögött milyen általános érvényű, evolúciós szempontok húzódhatnak meg, arról következő blogunkban írunk majd.

http://part-fogok.hu/

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://part-fogok.blog.hu/api/trackback/id/tr527621448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kvadrillio 2015.07.13. 18:41:55

nu, vajna bácsi itt labdába sem rúghatna ! :O)

Köldök_szösz 2015.07.13. 20:49:04

@kvadrillio: ja csak szentségesen gazdag... de hát az kit érdekel ... pff...

Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!! 2015.07.13. 21:32:36

Már megint egy milliomodik társkereső, aminek megint semmi értelme.

Baz'meg!

Olyan qrva nehéz lenne kimozdulni, s elmenni egy Balaton Soundra vagy valahova máshová a sült galamb várása helyett???

gizmo26666 2015.07.14. 11:01:41

No igen, a társkeresős kövér csajok a hatalmas elvárásaikkal, meg a -30 kilós -10 éves képeikkel. Aztán ezek csoldálkoznak, hogy még anyámnál lakom.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2015.07.18. 17:36:52

@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!:
egy 35 feletti ember/nő mit keressen a nyikhajokkal és fruskákkal teli Soundon? Szerinted, ott milyen kapcsolatot lehet "találni"?

Kéne egy nick... (törölt) 2015.07.29. 10:02:20

@Fot L' Mondó: 35+ évesen is szívesen megszagolom az illatos rózsaszirmokat, alkalomadtán be is porzom őket. Szorgos méhként hordom a virágporomat rájuk.
Egy húsz éves embergyerek mellett én férfinak látszom, ezzel pedig lehet 17-21 éves lányokat elhalászni a kortársaik elől.
Egy férfi szerintem ne zárkózzon el a fiatalabb lányoktól.

Fot L' Mondó · http://fotelmondo.blog.hu/ 2015.08.06. 22:01:03

@Kéne egy nick...: Hááát, hogyne szagolnám meg az illatos... rózsaszirmokat... ;D korosztálytól függetlenül...;D és minden egyebet is...
... de 35 felett milyen párkapcsolatot(!!!!!!!) tudsz elképzelni a 17-21 éves lánykákkal, a különféle kifejezetten szexuális jellegű kapcsolaton kívül? Ne mondd már, hogy érzelmileg, értelmileg, tapasztalatilag, szemléletmódban ilyenekre vágysz? Mert akkor Nálad nem stimmel valami... Aaaaaz más, hogy ha a hamvas...ságukat szereted, de ezek kifejezetten testi dolgok... de ez NEM PÁRKAPCSOLAT... (az egyéjszakás numerát semmiképp sem nevezném párkapcsolatnak, sőt egyéb kapcsolatnak sem nagyon...)
... Na szóval, én erről "beszéltem" a TANÁR ÚR-nak... :)
süti beállítások módosítása